Letošní vánoční rekapitulace bude o nápojích, které Češi milují. Všechny značky jsme v nejrůznějších obchodech podpořili nevšedními a výraznými vystaveními. Prohlédněte si je…

Tradiční „santovská“ Coca Cola

Vánoce jsou tady, Vánoce jsou tady. To si nejspíš většina z vás pamatuje z legendárních televizních spotů, ve který ke Coca Cole neodmyslitelně patřil vánoční kamion, Santa a světýlka.

To vše jsme pro Coca-Cola HBC promítli o do shop-in-shopů, které jsme oblékli do červené barvy. Hlavní poselství tkvělo v tom, že svět potřebuje více Santů – více těch, kteří jsou laskaví a konají drobné dobré skutky.  V rámci vystavení v obchodech komunikovala značka svou soutěž „Ukaž, že máš duši Santy“, ale také propojení Vánoc se slavnostním stolováním u štědrovečerní tabule.

Nezapomenutelná Kofola

I zde si lidé zřejmě vybaví nestárnoucí reklamu s malou holčičkou a prasátkem. To nechybělo ani v kartonovém 3D vystavení. Vánoční vystavení tentokrát prezentovalo limitovanou edici – Kofolu s rumovou příchutí, plus soutěž o lákavé ceny, včetně cesty kolem světa pro dva.

Slavnostní STOCK kombo

Do vánoční aktivace pro STOCK Plzeň – Božkov s.r.o. jsme instalovali několik nepřehlédnutelných prvků. Prezentovaná dvojice značek se rozhodně nerušila, naopak měl zákazník stále co obdivovat.

Irský likér Baileys jsme ozdobili třpytivými a svítícími prskavkami, nebo také stříškou, připomínající kavárnu, doplněnou o tabuli s recepty na domácí drinky. Vystavení Božkov Republika bylo zas zabaleno do obrovské zlaté mašle, která v kombinaci s taktéž zlatou fólií a černou forexovou konstrukcí vyzdvihla svou eleganci.

Zasněžená brána Plzeňského Prazdroje

V rámci vánočního vystavení pro Plzeňský Prazdroj jsme spojili ikony města Plzně s unikátní technologií. Shop-in-shop značky Pilsner Urquell nabídl zákazníkům jedinečnou podívanou a zážitek v podobě zasněženého města. I proto si toto vystavení odneslo bronz v kategorii soutěže POPAI Awards.

Více o tomto jedinečném vystavení a technologických vychytávkách si můžete přečíst v naší aktualitě Zasněžené Vánoce s plzeňským pivem? Ideální kombinace.

Sváteční pohoda s Royal Crown Colou

Pro Kofola ČeskoSlovensko jsme zrealizovali další slavnostní vystavení, a to pro pravou jižanskou Royal Crown Colu. Vánoční mini shop-in-shop toho v sobě ukryl více než jen gentlemana u rozpáleného krbu. Domácí atmosféru dokreslila blikající světýlka a vánoční strom. Kromě pohodových Vánoc se komunikovala také spotřebitelská soutěž.

Poutavá Pepsi Cola

Klasické vánoční prvky s atraktivními a propracovanými detaily. Tak by se dal definovat shop-in-shop pro Pepsi Colu, zadaný společností Mattoni 1873. Celistvé vystavení je tvořeno dvěma stromečky, které díky technickému řešení nabízí nakupujícím možnost vybírat z plechovek nebo menších či větších PET lahví. Horní část středového „hero“ prostoru je zasněžená a zdobí ji střecha s reálnými girlandami a světýlky.

Pin It on Pinterest

Share This