ŠKOLENÍ – DAGO

Naše společnost nabízí svým klientům v rámci přístupu DAGO CIS (Complex In-store Solution) nový, unikátní, prakticko-teoretický školicí program zaměřený na in-store komunikaci. Školení je určeno implementátorům POP projektů z…

Sales promo v hobby marketech

O tom, že POS lze přizpůsobit i produktům mimo tradiční FMCG, není pochyb – ostatně vídáme podporu u telco, automotive či finančních služeb. Jak ale na atraktivní předvádění vrtaček, pil, brusek a jiných hobby produktů? Robe…

Nová firemní strategie

Na celofiremní konferenci jsme představili novou firemní strategii na příštích 5 let. Jejím základem je zejména zvyšování firemního know how v oblasti POP/POS, profilace jako znalostní firma a kromě stabilního růstu a akviz…

Vůně

Společnost DAGO přichází s řadou novinek, které rozšiřují stávající nabídku našich produktů, a zákazníkům tak nabízíme mnohem širší uplatnění jejich nápadů a možností, jaké typy POP materiálu umístit, jak ještě více upoutat p…

Elektrotechnické inovace

Přicházíme na trh s funkčními a cenově dostupnými elektrotechnickými a elektronickými součástkami, které lze integrovat do tradičních POP prostředků.
Jedná se o motorické součástky zabezpečující pohyb nebo rotaci, speciální…

DAGO partnerem POPAI průzkumu v segmentu HORECA

Segment hotelů, restaurací, pivnic, kaváren apod. často pro kontakt se zákazníky využívá nástrojů POP komunikace. Jejich funkci a vliv na spotřební chování, hodnotu značek a prodej podporovaných produktů právě v segmentu HORECA zkoumá nový unikátní průzkum HoReCa In-Store Insight Study, organizovaný společností POPAI CE.

Ve společnosti DAGO nám záleží na rozvoji segmentu, chceme podporovat know-how na trhu a prostřednictvím našich klientů se s POP kampaněmi v tomto prostředí také často setkáváme. A právě z těchto důvodů jsme se stali partnerem průzkumu.

Průzkum HoReCa In-Store Insight Study se zaměří na určení funkcí a rolí POP médií skrze zkušenosti, názory a postoje zákazníků a provozovatelů restauračních zařízení, na popis strategické a marketingové funkce z pohledu implementátorů a investorů, ale také na návrhy nových typů, inovací a možností komunikačních nástrojů v segmentu HORECA.
Výzkum je realizován asociací POPAI CE ve spolupráci s výzkumnou agenturou PERFECT CROWD. Hlavními partnery průzkumu z řad značkových výrobců jsou společnosti Budějovický Budvar, UNILEVER (zmrzliny Algida) a Sodovkárna Kolín (limonády KOLI).
Věříme, že díky výsledkům průzkumu obohatíme i my své know-how a současně je využijeme pro ještě lepší a efektivnější práci pro naše klienty v realizaci POP komunikace.
Váš tým DAGO

Pin It on Pinterest

Share This