Čerpací stanice se staly centrem mnoha služeb pro motoristy a zákazníky z okolí. Jejich interiér by měl být čistý, atraktivní a efektivní, a splňovat očekávaná kritéria. Navrhování a realizace čerpací stanice je složitý úkol, který musí splňovat různá nařízení a normy a často se bojuje s nedostatkem místa. Snahou je také omezit spotřebu energií a nabídnout zákazníkům možnost relaxace a dalších služeb.

„V samotných prostorech je samozřejmě veliký rozdíl. Zatímco prostor klasické prodejny je koncipován pro širokou škálu produktů a komplexní nákup, prostor čerpací stanice je primárně využíván k rychlému občerstvení. Tedy k doplnění tekutin, pro rychlou svačinu, či k nákupu sladkostí nebo kávy,“ poodkrývá Jakub Petráš, senior project manager společnosti Dago

zbozi-a-prodej-special 2023-10-24 strana-15
zbozi-a-prodej-special 2023-10-24 strana-16

Váš tým DAGO

 

 

Pin It on Pinterest

Share This